El nostre equip

 

L’equip de cultourmunich té una llarga i variada experiència en l’àmbit turístic i de servei al client. Es caracteritza per la seva formació i capacitat comunicativa. L’atenció personalitzada que ofereix cultourmunich farà que el teu viatge sigui una experiència difícil d’oblidar!

Et presentem l’equip que t’acompanyarà durant la teva estada a Múnich.

MIL GRÀCIES!

Carmen

L’amor va portar aquesta gaditana a Múnich i al final la capital de Baviera també la va enamorar amb les seves tradicions, els seus racons i la seva història. Tot i passar els anys, encara segueix descobrint els seus secrets per fer-te gaudir encara més.

Lucía Juárez

Lucía, madrilenya de naixement i graduada en Turisme, va anar a Múnich al 2013 per un intercanvi sense pensar que mesos més tard tornaria a la ciutat atrapada per la cultura alemanya. Deixa que et guii aquesta amant de la història, la gastronomia i els animals en una de les ciutats més importants d’Alemanya.

Patricia

Historiadora, Arqueòloga, guia i estudiant de Filosofia. Emigrant i políglota per vocació, va viure a San Sebastián, Franҫa, Malta i de sorpresa a Múnich. Aquí, recercant rere la seva serena aparenҫa, es va topar amb inesperats tresors, art, natura i una història convulsa.

Laura

La Laura, després d’acabar el Grau d’Ing. d’Obres Públiques, va decidir sortir d’A Coruña per a conèixer d'altres cultures. Apassionada per la història, l’art, la gastronomia i l’arquitectura es va decidir per Múnich, on gaudeix de la següent etapa de la seva vida.

Silvina

“Tots els camins porten a Roma” i per què no...a Múnich! Fotògrafa de dansa en aquells anys analògics i guia de museus en l’era digital, els camins es van creuar per ella a la capital bavaresa. Múnich no defrauda sota la llum de qualsevol estació de l’any, els seus racons destilen històries sorprenents.